Slik overlever du en atomkrig!

Det er ikke lenge siden Trump holdt en tale for FN der han truet med å totalt ødelegge Nord-Korea. Kim Jong-Un svarte i en pressemelding at han «definitivt vil temme den sinnsforvirrede amerikanske imbesilen med ild». Er du redd for å miste håret og få blodkreft når disse to bandittene omsider ryker i tottene på hverandre? Frykt ikke! Vi gir deg tipsene du trenger for å komme deg gjennom den harde, norske atomvinteren. ​ BEST CASE SCENARIO: Sola skinner mens Kim-Jong Un sitter komfortabelt i en myk stol og beskuer en militærøvelse. Det gode været fremkaller minner fra den dagen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X