Norske vikinger reagerer på Nabintu Herlands viking-serie: – Herskerfolkpropaganda

NATT&DAG har tidligere omtalt Hanne Nabintu Herlands nye nettserie «Fryktløse Nordmenn», som nylig hadde premiere. Serien «hyller norsk kultur, vikingtiden og vår storhetstid» ifølge Herland selv, og den kontroversielle samfunnsdebattanten  mener man bruker mest tid på snakke om andres kulturer, og ikke nok om Norges egen kulturarv. I løpet av seriens åtte episoder skal hun snakke med vikingeksperter, journalister og prester for å høre om historien om Norge. Dette har skapt sterke reaksjoner innad i det norske vikingmiljøet. Seriens første episode tar for seg vikingtiden og er i et intervjuformat. I tillegg til samtalen hun har med «vikinghøvding» Georg Olafr […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.