Norske vikinger reagerer på Nabintu Herlands viking-serie: – Herskerfolkpropaganda

NATT&DAG har tidligere omtalt Hanne Nabintu Herlands nye nettserie «Fryktløse Nordmenn», som nylig hadde premiere. Serien «hyller norsk kultur, vikingtiden og vår storhetstid» ifølge Herland selv, og den kontroversielle samfunnsdebattanten  mener man bruker mest tid på snakke om andres kulturer, og ikke nok om Norges egen kulturarv. I løpet av seriens åtte episoder skal hun snakke med vikingeksperter, journalister og prester for å høre om historien om Norge. Dette har skapt sterke reaksjoner innad i det norske vikingmiljøet. Seriens første episode tar for seg vikingtiden og er i et intervjuformat. I tillegg til samtalen hun har med «vikinghøvding» Georg Olafr […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X