Revolver og The Switch inviterer til høstens råeste bursdag

Hver uke high fiver vi noen som fortjener det – og spør om det du ikke visste du lurte på. Hvem: Alkohol-baren Revolver og musikkbandet The Switch Hvorfor? Revolver fyller 10 år i dag og inviterer til feiring. Byens beste band står for underholdningen. Revolver har vært en sentral aktør i Oslos konsert- og uteliv siden 2007. Dette var før mange av oss begynte å drikke, noen gikk til og med bare på barneskolen. Det har derfor alltid føltes som Revolver har "vært der". Og måtte den leva uti hundrade år! Vi gir også bort et par billetter. Kommenter navnet på en venn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X