Skjermdump fra visjonnorge.com

Kritisk twitterkonto permanent sperret etter masserapportering fra Visjon Norge

– Jeg oppdaga at kontoen var sperra fredag morgen. Har også sett mange reagere på Twitter, sier @smultringer til NATT&DAG. Så var dagen kommet. Vår kjære Helene Harepus, @smultringer, har fått kontoen stengt av @VisjonNorge. Jeg er mildt sagt ikke blid. — Mike VS Sensur (@LikOgDel) 22. september 2017 Varslene hun fikk på e-post var undertegnet Dan Aksel Jacobsen, sosiale medier-ansvarlig i Visjon Norge. Grunnlaget for rapporteringen er i følge Visjon Norge misbruk av opphavsrett. NATT&DAG har prøvd å komme i kontakt med både Dag Aksel Jacobsen og Jan Hanvold, men fikk til svar at Jacobsen ikke ville uttale seg om hendelsen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.