Skjermdump fra visjonnorge.com

Kritisk twitterkonto permanent sperret etter masserapportering fra Visjon Norge

– Jeg oppdaga at kontoen var sperra fredag morgen. Har også sett mange reagere på Twitter, sier @smultringer til NATT&DAG. Så var dagen kommet. Vår kjære Helene Harepus, @smultringer, har fått kontoen stengt av @VisjonNorge. Jeg er mildt sagt ikke blid. — Mike VS Sensur (@LikOgDel) 22. september 2017 Varslene hun fikk på e-post var undertegnet Dan Aksel Jacobsen, sosiale medier-ansvarlig i Visjon Norge. Grunnlaget for rapporteringen er i følge Visjon Norge misbruk av opphavsrett. NATT&DAG har prøvd å komme i kontakt med både Dag Aksel Jacobsen og Jan Hanvold, men fikk til svar at Jacobsen ikke ville uttale seg om hendelsen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X