Glem Game of Thrones, sommerens beste og største TV-opplevelse har vært «Twin Peaks: The Return»

(Åpenbart spoilere. Skrevet i forkant av de to siste episodene av serien.) Siden Laura Palmer sa «See you in 25 years», har alle ventet på en ny sesong av Twin Peaks. Eller, alle er en stor overdrivelse. Veldig mange seere falt fra etter at selve drapet på nettopp Laura Palmer var oppklart. På samme måte er det utvilsomt mange som falt fra etter å ha sett de første episodene av årets sesong. Eller første del av filmen, som Lynch selv ville sagt: Twin Peaks: The Return, er nemlig en lang film og ikke en serie, i følge skaperen selv. Og det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X