neby
neby

P3-rappegitarist og bursdagsbarn Markus Neby backer Oral Bee på Rockefeller i kveld

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? P3-programleder og gitarist Markus Neby Hvorfor? Rapper og spiller gitar med Oral Bee på Rockefeller i kveld Følg spillelista med den beste musikken akkurat nå For et liv! Kødde inn i mikrofonen på Marienlyst om morgenen, og kødde rundt på gitarhalsen om kvelden. Etter å ha opparbeidet seg en seriøs musikerpondus i Lemaitre er han ikke lenger fremmed for Rockefeller, som han allerede har gjestet flere ganger. For å hype seg opp til konsert og sin egen bursdag (som også er i dag!!!) har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X