NATT&DAG møter alle partiene

Våre politiske reportere Ida Wammer og Erlend Mørch har møtt alle partiene som ligger an til å få plass på Stortinget, for å bestemme seg for hva de skal stemme ved sitt første stortingsvalg. Kanskje de kan bestemme for deg og? Her er alle intervjuene! Musikken er Beglomegs «The Land of 1,000 Snakes III/IV: The Land/The Snake». Godt valg! Rødt SV Senterpartiet Les også: Vi anmelder partienes ruspolitikk Arbeiderpartiet MDG Les også: Hvilket parti oppfører du deg som? Ta NATT&DAGs påstandsbaserte valgomat! Venstre KrF Høyre FrP Les også: Her er ALT vårt stoff fra valgkampen 2017  

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X