NATT&DAG møter FrP

NATT&DAGs førstegangsvelgende politiske reportere Erlend Mørch og Ida Wammer prøver å finne et parti å stemme på. Denne gangen prøver de FrP og Per Sandberg! NATT&DAGs valgkampdekning på video er støttet med tilskudd fra Valgdirektoratet. 

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X