NATT&DAGs valgomat: – Ingen vinner valget

NATT&DAGs valgomat har holdt koken i en uke og det er på høy tid å presentere våre prognoser! 18099 av våre lesere, som alle representerer et perfekt kulturelt tverrsnitt av befolkningen, har valgomatet seg fram til en uløselig regjeringskabal hvor verken AP, SV og SP eller gjengen med Høyre, FrP, KrF og Venstre klarer å sikre seg flertall alene. De er begge avhengige av MDG, tilsynelatende Norges største parti. Valgets tapere er SP og V som begge havner under sperregrensen, i tillegg til AP som gjør et katastrofevalg med kun 10% av stemmene. Valgets store vinnere er MDG og Rødt som havner […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X