Valgkamp Summarum: Full overtenning på Arendalsuka

Endelig valgkamp! Søndag Summarums utplasserte satelittredaksjon,Valgkamp Summarum, er på plass i Arendal for å ta del i det herlige politiske «sirkuset» som utspiller seg akkurat nå. Det eneste ordet som kan beskrive hva vi har følt siden vi ankom for nesten 48 timer siden, er OVERTENNING! Seriøst, ALLE er her! Bård Hoksrud, Jonas Gahr Støre, Trine Skei Grande, Snorre Valen, Eivind Trædal, Hans Lysglimt Nazist Johansen, Med Israel for fred (MIFF) og... Nei, det nytter ikke å ramse opp. Dere må bare komme hit og se det selv. Når vi er såpass tett, både mentalt og geografisk, på norske toppolitikere og på den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X