Valgkamp Summarum: Full overtenning på Arendalsuka

Endelig valgkamp! Søndag Summarums utplasserte satelittredaksjon,Valgkamp Summarum, er på plass i Arendal for å ta del i det herlige politiske «sirkuset» som utspiller seg akkurat nå. Det eneste ordet som kan beskrive hva vi har følt siden vi ankom for nesten 48 timer siden, er OVERTENNING! Seriøst, ALLE er her! Bård Hoksrud, Jonas Gahr Støre, Trine Skei Grande, Snorre Valen, Eivind Trædal, Hans Lysglimt Nazist Johansen, Med Israel for fred (MIFF) og... Nei, det nytter ikke å ramse opp. Dere må bare komme hit og se det selv. Når vi er såpass tett, både mentalt og geografisk, på norske toppolitikere og på den […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.