Bård Hoksrud

Smil & Gift møter Bård Hoksrud

 Hvordan er det å være 110% seg selv 110% av tiden? – Det er bare sånn jeg er!  Blir du sliten av å smile så mye? – Nei!  Hadde du smilt til Adolf Hitler hvis du så ham på trikken? – Jeg møtte den iranske presidenten i FN-bygget, og det var en litt spesiell opplevelse. Men jeg hilste på ham for det.  Er ikke du egentlig for snill for å være med i FrP? – Næh, de fleste jeg kjenner i FrP er veldig snille.  Men dere er vel Norges slemmeste parti? – Ingen partier er slemme. Vi har alle […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X