Å fytti helvete se på denne videoen fra MDG

Før vi har klart å fortrenge miljø-rappen til Lage Nøst & co slår partiet med desidert størst nevemagnet-faktor til igjen. Det må virkelig være ydmykende å være politiker. Når var det norsk politikk gikk fra å skru opp sjarmen et par hakk i valgkampen til å bli til et bordell for ydmykelse? Politikere selv tror det vanligste problemet med politikere er mangel på selvironi. Det er tvert om. Hvor blir det av æren, høytideligheten og integriteten? Hvor blir det av folkeskikken? Hvem tror at noen vil stemme på en gjeng toys som nærmest trygler den politiske omverdenen om å behandle dem som de vil? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X