Gåttabanen mann! Sjekk line-upen for Øyanatt 2017 på Jaeger!

Yyyyyyyes da er det igjen duket for årets mest legendo Oslo-langhelg. Og vi snakker ikke om langhelgen der du fikk lov til å kysse med en jente, din pervo... Vi snakker om ØYA-FESTIVALEN :D Vi vet at festen ikke er over for deg, den gjenforente VGS-gjengen din og han litt rare svenske fyren i poncho du traff ved urinalet når konsertene nærmer seg slutten. I den forbindelse arrer NATT&DAG i samarbeid med Jaeger en rekke gigs på nevnte nattklubb under HELE FESTIVALEN! Hvis du har lyst til å definere musikken på vorset det kommende året eller være i posisjon til å si at «The […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X