Åtte tegn på at Havnesjefen var tilknyttet IS

Havnesjefen er død, til stor sorg og irritasjon for hans støttespillere. Men, ville du ha likt Havnesjefen like godt dersom du ble fortalt at Havnesjefen ledet en norsk IS-celle, med instrukser om å angripe vantro fra Os kommune? Vi har gjennom våre kontakter i midtøsten fått tak i bildemateriale som knytter Havnesjefen til flere alvorlige hendelser. Vi presenterer her materialet i kronologisk rekkefølge. 6. Oktober 1981. Havnesjefen havnet for første gang i internasjonalt søkelys i 1981 etter at han deltok i henrettelsen av Anwar Sadat. 11. Januar 2002. Etter en lengre periode utenfor terrorens rampelys dukker Havnesjefen opp i Guantanamo Bay. Det er ikke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.