Åtte tegn på at Havnesjefen var tilknyttet IS

Havnesjefen er død, til stor sorg og irritasjon for hans støttespillere. Men, ville du ha likt Havnesjefen like godt dersom du ble fortalt at Havnesjefen ledet en norsk IS-celle, med instrukser om å angripe vantro fra Os kommune? Vi har gjennom våre kontakter i midtøsten fått tak i bildemateriale som knytter Havnesjefen til flere alvorlige hendelser. Vi presenterer her materialet i kronologisk rekkefølge. 6. Oktober 1981. Havnesjefen havnet for første gang i internasjonalt søkelys i 1981 etter at han deltok i henrettelsen av Anwar Sadat. 11. Januar 2002. Etter en lengre periode utenfor terrorens rampelys dukker Havnesjefen opp i Guantanamo Bay. Det er ikke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X