14 ting du kan gjøre i Oslo 31. august

Sliter du med å finne på ting å gjøre i Oslo nå som både fellesferien og fadderuka er over? Tilbringer du dagene i sommerens periferi med å se rivingen av Philipsbygget på repeat mens du tenker over livets kompliserte hjemmefester? Det ordner seg! Det blir bedre!

1. Sommer i Oslo = Sommerflørt <3
Ligg med en svensk venninne uten å føle noe. Tenn en sigarett uten å spørre om det er greit at du røyker inne, og hils post-coitus-kvalene velkommen. Stirr med tusenmetersblikk ned på E18s langstrakte ensformighet fra et sterilt motellrom.

2. Sommer i Oslo = bading.
Bær en diger kampestein ut i Maridalsvannet. Hvis du vil kan du utfordre vennene dine på Facebook til å gjøre det samme. Sørenga? Nei. Ta en tur til Bygdøy eller hopp over gjerdet til Frognerbadet. Oslove <3

Melodi: «Sommer og skolefri»: Oslo, 31. august, Oslo, 31. august, depresjon og heroin, æ trur æ ringe Iselin

3. Sommer i Oslo = me-time.
Hold en lang indre monolog om oppveksten din i Oslo. Sitt på St. Hanshaugen og dvel ved at muttern hadde lyst til å forby engangsgriller. Transcender inn i tilværelsens allestedsnærværende elendighet mens du tenker på at demokrati ikke er et perfekt system, men tross alt det beste vi har. ¯\_(ツ)_/¯

4. Kjæl med telefonsvareren til eksen i New York.
Hun vil helt sikkert høre fra deg nå som det går så mye bedre.

Les også: Hva er 70 mm, og hvorfor er det den «eneste» måten å se film på?

5. Stikk uanmeldt innom din gamle venn fra en svunnen tid på HF.
Innse at A4-livet ikke bare er en dans på roser det heller. Begrav hendene i ansiktet og hint til at du skal ta livet av deg. : o

6. Søk jobb i et borgerlig litteraturmagasin med internasjonalt tilsnitt.

7. Bli overveldet av selvforakt, sinne og resignasjon og demonstrativt kast søknaden i søpla utenfor kontoret med kraften til en tvekjønnet, sovjetisk diskokaster.

8. Passivt ta inn det urbane landskapet rundt deg, som du tydelig både kan se, høre og ta på, men allikevel ikke er en del av.
Sett deg på et hvetebakeri og lytt til menneskene rundt deg. Velt deg i kontrasten mellom deres optimistiske fremtidsplaner og din egen manglende evne til å se for deg en morgendag.

9. Kveruler om uttalen på italiensk hvitløksbrød.

10. Dra på fest hos en gravid venninne.
Tap en indre kamp med deg selv og stjel kontanter fra lommebøkene til alle gjestene.

Les også: Mannlig feminist: – Jeg står på døgnet rundt, men får ingenting igjen

11. Forvirr din forhenværende dealer ved å si at du er helt rusfri, for så å kjøpe et gram heroin for de stjålne pengene.
Haha, trynet hans ass, priceless :P

12. Stå i en bar og gestalt legemliggjøringen av selvmedlidenhet.
Oslo-sommeren handler om å danse hele natta, kline og mansplaine tilværelsen til studenter fra Stavanger. Du er en 22 år gammel jente OG studerer ernæring, sa du? «WOW!».

13. Få nøklene til barndomshjemmet.
Spill Handel-suiten du lærte i dine formative år på kulturskolen.

14. Gjør som tusenvis av andre Oslopatrioter og dø av en heroinoverdose.

God Oslo-høst!

Les også: Hjemme hos en tigger

X