10 forferdelige ting som er mer sannsynlige enn terrorangrep

Når terrorfrykten rår er det viktig å huske på at det er større sannsynlighet for å bli drept av en hai, asteroide eller bli kvalt av en kimichi-slider fra Mathallen enn å bli sprengt i fillebiter av en tøysekopp med bombe. Terror-redsel begynner å bli alvorlig passé, for virkelig, om man bare er LITT kreativ finnes det ingen grenser for hva man kan være redd for. Memento mori, her er er noen av dem presentert av twitterkontoen @darkstockphotos. 1. Pådra seg lungekreft på grunn av den nikotinavhengige babyen i barnehagen du jobber i. pic.twitter.com/W4gDICPcd9 — Dark Stock Photos (@darkstockphotos) 12. juni […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X