10 forferdelige ting som er mer sannsynlige enn terrorangrep

Når terrorfrykten rår er det viktig å huske på at det er større sannsynlighet for å bli drept av en hai, asteroide eller bli kvalt av en kimichi-slider fra Mathallen enn å bli sprengt i fillebiter av en tøysekopp med bombe. Terror-redsel begynner å bli alvorlig passé, for virkelig, om man bare er LITT kreativ finnes det ingen grenser for hva man kan være redd for. Memento mori, her er er noen av dem presentert av twitterkontoen @darkstockphotos. 1. Pådra seg lungekreft på grunn av den nikotinavhengige babyen i barnehagen du jobber i. pic.twitter.com/W4gDICPcd9 — Dark Stock Photos (@darkstockphotos) 12. juni […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.