Ny trend: Dø miljøvennlig

Livet kan være ganske kjipt. Men vet du hva som også er kjipt? Klimaendringer ... Forskere og Eivind Trædal fra Miljøpartiet de Grønne har vært samstemte i årevis. Vi MÅ kutte i CO2-utslippene for at ikke levevilkårene på jorda skal endres drastisk til det verre. Men lite gjøres. Det er ikke det at vi liker klimaendringer. De fleste er enige om at akkurat den type endringer suger ganske hardt. Få av oss liker hetebølger som fører til skogbrann og tusenvis av døde, enda færre liker klimaflyktninger og det finnes til og med en del blant oss som ikke er videre begeistret […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X