Søndag summarum: Nesten alle instagram-postene til Høyre er memes

Hei, alle sammen, og velkommen nok en gang til Søndag summarum, den fremoverlente «tøyse»-spalten som etter et opphold på to uker nå ønsker – helt kjapt – å gjøre opp status i norsk offentlighet, gjennom et kollektivt innpust og utpust. La oss åpne våre metaforiske lunger, og suge inn en masse utrolige saker, som politiets nye rapvideo (få det til å gå vekk) og Margareth Olins «Kroppen min» i lys av Tropical house festivalkultur. Det som kommer ut er en renselse, en ny start, som kanskje kan lede til, hvem vet? Et mer opplyst og anstendig ordskifte, kanskje? – Sannsynligvis ikke, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X