QUIZ: Sitat fra eiendomsmegler eller noe dritt vi fant på?

Aktiv tilbyr en Internett-tjeneste ved navn Interaktiv Visning, der du finner bilder, plantegninger, og avstander for ditt fremtidige drømmebo. I tillegg finner man fabrikkerte sitater fra «naboene», som: Det er selvsagt både hårreisende, amatørmessig og totalt uforståelig. «Men kjære NATT&DAG, det er dette de vil!» tenker du sikkert nå. Ja, vi er klar over at eiendomsmeglere hver jævla dag finner på «artige påfunn» som å putte en dildo på badet, skilsmissepapirer i stua og to lik på kjøkkenet, for å GÅ VIRALT, men etter å ha konsultert med vår etikk-avdeling har vi kommet frem til at dette faktisk er noe […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.