@de_naive gir faen i normene dine for hvor og når og hvordan man kan danse

Ifølge et eldgammelt ordspråk får vi de viralfenomenene vi fortjener. Men det betyr ikke at alle som fortjener å gå viralt faktisk gjør det.

De Naive er en danse-/performancetrio som består av Harald Beharie, Julie Moviken og Charlott Utzig. I det siste har de gjort seg bemerket på Instagram for sine sprelske påfunn, intense dansemoves, forkjærlighet for klapping – og generelt jøglete oppførsel. Men de fortjener et enda større publikum!

I Norge har vi strenge normer for hvilken oppførsel som er innafor i det offentlige rom, normer som de fleste av oss følger med mindre man befinner seg i den demografiske gruppen barn/fulle folk.

Dette kan være både bra og dårlig. Før Facebook-gruppen Mat Guilty-pleasures var for eksempel spising av pølse i brød med majones, Jarlsberg og grillkrydder forbeholdt den hjemlige sfære. Samtidig fører den konforme norske mentaliteten til at det rett og slett kan bli litt…kjedelig å bo i Norge. Dessverre.

LES OGSÅ: 5 matretter som er både guilty og pleasure

Heldigvis har vi folk som De Naive som er istand til å utfordre vedtatte normer og fucke litt med det norske samfunnet, på en måte som både er køddete og morsom – og litt klein. Med andre ord nesten som Harald Eia før han ble kjip, bare med mer dansing og mindre raljering med nordnorske dialekter. 

Du kan elske eller hate det, men at De Naive har noe ved seg er det liten tvil om.

Her er de lollaste/kleineste videoene fra De Naives instagram:

De Naive er VELDIG glade i klapping …

… men ikke i snuten :)

Trodde de som drev Liebling skulle flytte tilbake til Berlin eller noe jeg. Kanskje de ombestemte seg etter dette showet?

«Nordmenn er visst ikke så konforme og innadvendte likevel, blir du med å fortsette å bo her i Norge?»
«Ok.»

Omtrent slik må det ha foregått.

For å bare understreke at de fucker med hele det norske samfunnet. Sprell utenfor Stortinget (!). Flaks at ikke Erna Solberg elns gikk forbi mens dette foregikk. Da hadde hun nok kanskje prøvd å bli statsminister i f.eks. Sverige istedet.

LES OGSÅ: BILDESERIE: Sveriges kjedeligste konsulentsko

Av en eller annen grunn har «Hurra for deg» en egen tilhørende dans, men ikke «Gratulerer med dagen». Vel, frem til nå:

Du venter på bussen, fantaserer om at læreren sier at du er en soleklar 6er-elev og at du skal holde foredrag foran rektor og alle foreldrene osv. på skoleavslutningen, og så skjer DETTE:

Det var DEN A4-livsstilen. Berlin neste.

 

Mer klein moro finner du på De Naives Instagram-profil. 

 

 

 

X