@de_naive gir faen i normene dine for hvor og når og hvordan man kan danse

Ifølge et eldgammelt ordspråk får vi de viralfenomenene vi fortjener. Men det betyr ikke at alle som fortjener å gå viralt faktisk gjør det. De Naive er en danse-/performancetrio som består av Harald Beharie, Julie Moviken og Charlott Utzig. I det siste har de gjort seg bemerket på Instagram for sine sprelske påfunn, intense dansemoves, forkjærlighet for klapping – og generelt jøglete oppførsel. Men de fortjener et enda større publikum! I Norge har vi strenge normer for hvilken oppførsel som er innafor i det offentlige rom, normer som de fleste av oss følger med mindre man befinner seg i den demografiske gruppen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.