@de_naive gir faen i normene dine for hvor og når og hvordan man kan danse

Ifølge et eldgammelt ordspråk får vi de viralfenomenene vi fortjener. Men det betyr ikke at alle som fortjener å gå viralt faktisk gjør det. De Naive er en danse-/performancetrio som består av Harald Beharie, Julie Moviken og Charlott Utzig. I det siste har de gjort seg bemerket på Instagram for sine sprelske påfunn, intense dansemoves, forkjærlighet for klapping – og generelt jøglete oppførsel. Men de fortjener et enda større publikum! I Norge har vi strenge normer for hvilken oppførsel som er innafor i det offentlige rom, normer som de fleste av oss følger med mindre man befinner seg i den demografiske gruppen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X