es may

Norske Es May er tilbake med debutsingelen (!) «Wake Me Up»

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? Malin Seline Strandberg AKA Es May Hvorfor? Har sluppet debutsingelen «Wake Me Up» Det er vel egentlig blitt juni, men det Es May også, om du skjønner? Malin Seline Strandberg kaller seg Es May, og fikk endel oppmerksomhet med låta «Hold On»med DJ/produsent Stisema fra 2016 (3 millioner streams!). Nå er hun tilbake med sin helt egen debut «Wake Me Up». Hør på låta, og sjekk ut Sandbergs egne favorittlåter for tiden under!   Følg spillelista med den beste musikken […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X