Norske Es May er tilbake med debutsingelen (!) «Wake Me Up»

Hør Es Mays «Wake Me Up» og sjekk hva hun hører på for tiden!

b
a

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

Hvem? Malin Seline Strandberg AKA Es May

Hvorfor? Har sluppet debutsingelen «Wake Me Up»

Det er vel egentlig blitt juni, men det Es May også, om du skjønner?

Malin Seline Strandberg kaller seg Es May, og fikk endel oppmerksomhet med låta «Hold On»med DJ/produsent Stisema fra 2016 (3 millioner streams!). Nå er hun tilbake med sin helt egen debut «Wake Me Up».

Hør på låta, og sjekk ut Sandbergs egne favorittlåter for tiden under!

 

Throwing Snow – Avarice

– Den er så digg. Fotograf og venninne Anki Grøthe – sjekk henne ut – brukte denne til et av slideshow-ene sine i en fotokonkurranse, som ho vant!  Jeg elsker de drøye lydene i basslinjene. De spiller sjukt godt på lag med de flytende strykerne. Den er mektig. Jeg drar på tur i hue når jeg hører på den.

Highasakite – God Don’t Leave Me

– Dynamikken i denne er uslåelig. Låta starter naken og plain. Også tar den meg med helt opp på toppen av fjellet mot slutten. Det er rått! Jeg er svak for vokalharmonier, og det er det jo ikke mangelvare på i Highasakite sin musikk. Heller ikke den låta her. Utover det får jeg litt frysninger på ryggen av tekstleveringen. Real!

Hayden Calnin –  For My Help

– Han her mekker magien helt selv <3 Det er jo kanskje «obvious» til nå at jeg liker det svært. Den låta her smeller fra starten. De tørre trommene som kommer inn i andre del er helt insane fine. Gjør seg veldig sammen med alle lydene som svever rundt i rommet. Igjen føler jeg at jeg får den fulle og hele sannhet. Da er jeg solgt. Jeg er liksom under vann når jeg hører på den her. Drukner ikke da. Bare flyter rundt i det universet.

Bon Iver – 22 (OVER S∞∞N)

– Fantastisk tekst som jeg forstår og ikke forstår. Du kan tolke det her som du vil, og det er en deilig frihet å få. Lyder som høres tilfeldige ut, men som ikke er det. Stemmen. Ja, hva skal man si. Føles som om jeg argumenterer, og det er ikke lov når det kommer til Bon Iver. Hele albumet er episk. Jeg elsker å høre på det når jeg kjører snowboard. Holder balansen da for å si det sånn.

Beyoncé – Freedom

– Hører du på den her, så vinner du. Alle trenger en dose B i hverdagen. Den låta er en del av et visuelt album jeg anbefaler alle å se. Ser jo at dama har penger til å realisere de villeste ideer. #goals. Uansett blir låtene ti ganger mer når du får med deg hele meningen bak albumet, så sjekk det ut. Det er så power da! På toppen av kaka får du en rå levering av Kendrick Lamar. Jeg får lyst til å skrike når jeg hører på han forsterke meldinga til dronninga sjøl. “I’ma keep running ‘cause a winner don’t quit on themselves” – trenger du styrke i hverdagen så kjør denne i øra.

Beyoncé ft Kendrick – Freedom (BET Awards 2016) from Alessandro Batista on Vimeo.

Presentert i samarbeid med ALI Kaffe

es may