9 bilskilt som vi dessverre allerede har DIBS!! på

I går opplyste Samferdselsdepartementet at det ENDELIG blir lov med personlig tilpassede bilskilt på motoriserte kjøretøy (dvs. bil, buss og andre ting). Med dette tar Norge nok et steg vekk fra statusen som nisselue- og/eller pottitt-land. DEILIG! – Regjeringen vil skape en enklere hverdag for folk flest og fjerne unødvendige forbud og påbud. Et forbud mot personlige kjennemerker er unødvendig, og det er gledelig at vi nå kan tilby dette til bilentusiastene, sier Solvik-Olsen til NTB. LES OGSÅ: 6 grunner til at Ketil Solvik-Olsen IKKE etterspør mer høyrehumor Det beste med at FrP sitter i regjering er at Norge stadig blir litt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X