Lagring av IP-adresser: – Justisministeren er enten en idiot eller så bare later han som

 «Justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) sier han ikke har noen forståelse for at noen skal ha behov for å skjule IP-adressen sin», kan vi lese i VG 26. april. Amundsen har vært på besøk i London for å lære om hvordan britene overvåker sine borgere. Det er ikke første gang vi ser at en av våre politikere reiser til en eller annen storebror og underdanig uttrykker støtte til deres politikk. Det er helt sikkert ikke siste gang heller. Men i Piratpartiet kan vi ikke engang forstå hvordan det er mulig å si det han gjør uten å få en flau smak i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X