uteliv

Norge er blant de dårligste i Europa på å gi støtte til konsertarrangører

Bare Spania og Tyskland gir mindre i støtte til utesteder og andre konsertarrangører, ifølge en stor undersøkelse av europeiske konsertarrangørers økonomi. Det er kulturbransje-nettstedet Ballade.no som skriver om undersøkelsen, som er gjennomført av organisasjonen Live DMA. Live DMA er en paraplyorganisasjon for europeiske konsertarrangører, og omfatter 17 medlemsorganisasjoner i 13 land med til sammen 2500 spillesteder. Ifølge undersøkelsen er det bare Spania og Tyskland som gir mindre prosentvis støtte til konsertarrangører enn Norge. Frankrike topper lista med 60 prosent, etterfulgt av Belgia med 45 prosent. Norske konsertscener subsidieres i gjennomsnitt med 12 prosent, ifølge undersøkelsen. – Her i Norge tenker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X