nyhetsbrev

Meld deg på NATT&DAGs nyhetsbrev

Er det noe vi har lært av å Snapchat-laste ned alle webinarene som Norges beste #some- og teknologieksperter har delt native via Insta, er det at mail  og nyhetsbrev snart er en saga blott. Så her gjelder det å smi mens data-prosessoren er varm! Hvis du melder deg på nyhetsbrevet får du NÅ OG DA våre beste og nyeste saker, NÅ OG DA invitasjoner til fester og NÅ OG DA lenker til konkurranser. Vi lover å ikke mase.  Som man sier i techmiljøet: Vi mailes! Meld deg på NATT&DAGs nyhetsbrev! * indicates required Email Address *

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X