Håkon Njøten

Håkon Njøten er tilbake! Igjen!

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. Hvem? Håkon Njøten Hvorfor? Har gitt ut «Lonely Now» under navnet LØVER Sist N&D skrev om Håkon Njøten spilte han i fargerike Micropops. Mye har skjedd siden den gang.  Tidvis kan det virke som om Njøten har hatt flere solo- og bandprosjekter og artistnavn enn Bergen har regndager, men nå har han (kanskje) falt ned på navnet LØVER, som – tilsiktet eller ikke – blir til LOVER på den internasjonale scenen. Spenstig! NATT&DAGs spilleliste med den beste musikken akkurat nå LØVERs«Lonely Now» er produsert av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X