En siste dekadans​: Bildeserie fra Costume Awards

Det sies at Berlin var best i den dekadente Weimar-tiden, rett før nazistene tok over. For å sikre oss før fascismen kommer hit, dro vi på det mest dekadente vi kunne tenke oss: Kjendisfesten Costume Awards.​ NATT&DAGs spilleliste med den beste musikken akkurat nå

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X