Sigurd Lamark spilte inn ny musikkvideo på fest uten at noen visste om det

– Vi inviterte en skokk med mennesker hjem, uten å si så mye mer enn at det var en fest og at vi skulle filme noe, sier Sigurd Lamark om den nye videoen til «Sorry Baby».

b
a

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

Hvem? Sigurd Lamark

Hvorfor? Er ute med video til låta «Sorry Baby», produsert av Elias Dahlen og Gaute Terjesson.

Bodø-artisten Sigurd Lamark har flyttet til Bergen, startet eget plateselskap (under navnet Lamark) og nå kommer snart oppfølgeren til debutalbumet God Nok Grunn. Først ut var«Kroppspoesi» i mai, og nå kommer singelen «Sorry Baby», som også har fått video – med en litt spesiell tilblivelse, ifølge Lamark.

Følg NATT&DAGs spilleliste med den beste musikken akkurat nå

– Vi inviterte en skokk med mennesker hjem, uten å si så mye mer enn at det var en fest og at vi skulle filme noe. I tillegg har vi gjort en del iscenesatte scener, som baserer seg på låtas handling. Alt er virkelige hendelser.

Her er den, og under er fem låtanbefalinger fra Lamarken sjæl.

Great News – Special Place 

– Jeg elsker denne låta, spesielt «ooooooh»-hooket som, kompromissløst nok, kommer først etter 1.45. Er vanligvis ganske nervøs når jeg skal bestille en øl i baren/stilig litteraturviter med egen instagramprofil-HQen Legal i Bergen, men så blir den av og til servert av krølltoppen i Great News, og med ett føler jeg meg helt trygg.

Valkyrien – Jeg lover deg

– Hypnotiserende hipp timinutters-hit. Fra det som var en hardingfele-trio. Sågar med tidsriktig «kun små bokstaver»-estetikk. Dette er eksellent føkking med form!

LES OGSÅ: Billie Van er tilbake med «I’m Totally Fine With It» om bitterhet, svik og oppbrudd

Tame Impala – Yes I’m Changing

– Låter pleier som oftest å treffe meg enten på en tekst/følelsesmessig måte eller på en mer kul/estetisk/sexy måte. Tame Impala er en av få som virkelig treffer på begge punkter. Denne låta har et fantastisk sound og en veldig fin og konsis tekst om det eneste konstante i livet: forandring.

Klish – Undervurdert

– Dette er et utsøkt lydspor om du vil åpne opp alle dine avslagsbrev og fakturas med swag-en i behold.

TOPS – Outside

– Det er litt trivelig å tenke på at noen coole jenter og gutter i Montreal har sittet på ei lita øvingscelle og mekket denne sangen som nå fyller hele rommet mitt med lystig melankoli.

Presentert i samarbeid med ALI Kaffe