BILDESERIE: Mozell, rekesmørbrød og knotete blåseinstrumenter– velkommen til Kommune-Norge

I 2016 jobbet 31,5 prosent av yrkesaktive nordmenn i offentlig sektor. Dette innebærer at over 800 000 mennesker daglig omgir seg med de estetiske markørene som definerer denne sektoren: Laminette-stoler, 0,5l brus og sjokoladekake i form. Instatirsdag: Misforståtte moderne menn – denne er til dere.  Denne stilarten, kommune, har lenge blitt neglisjert av kunsthistorikerne, men nå har omsider noen tatt seg bryet med å dokumentere den for ettertiden – instagramkontoen @kommunal_estetikk aka. Anne-Berit. God stemning på forum for kommunal planlegging. Her samarbeides det på tvers av arenaer :-) Dokumentert av @mohnwerner #thuglife #teambuilding #godekollegaer #samarbeid #kommunalestetikk #kommunenorge A post shared by Anne-Berit; […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X