BILDESERIE: Mozell, rekesmørbrød og knotete blåseinstrumenter– velkommen til Kommune-Norge

I 2016 jobbet 31,5 prosent av yrkesaktive nordmenn i offentlig sektor. Dette innebærer at over 800 000 mennesker daglig omgir seg med de estetiske markørene som definerer denne sektoren: Laminette-stoler, 0,5l brus og sjokoladekake i form. Instatirsdag: Misforståtte moderne menn – denne er til dere.  Denne stilarten, kommune, har lenge blitt neglisjert av kunsthistorikerne, men nå har omsider noen tatt seg bryet med å dokumentere den for ettertiden – instagramkontoen @kommunal_estetikk aka. Anne-Berit. God stemning på forum for kommunal planlegging. Her samarbeides det på tvers av arenaer :-) Dokumentert av @mohnwerner #thuglife #teambuilding #godekollegaer #samarbeid #kommunalestetikk #kommunenorge A post shared by Anne-Berit; […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.