Se gratisvisning av Ben Wheatleys skyte-bonanza «Free Fire» på Rockefeller

To kriminelle gjenger møtes i et forlatt lagerhus i Boston i 1978 for å kjøpe våpen. Dét kan ikke gå bra, men en gratisvisning og kanskje en liiiiiten øl på Rockefeller på søndag kan jo gå ganske fint.

b
a

NATT&DAG inviterer i samarbeid med Selmer Media til førpremiere på Ben Wheatleys skyte-bonanza Free Fire, hvor to kriminelle gjenger møtes i et forlatt lagerhus i Boston i 1978 for å kjøpe våpen, og det – naturlig nok – oppstår forviklinger og skuddvekslinger i et spill for å overleve.

Variety mener Free Fire «…[c]rosses the irreverent cheekiness of Quentin Tarantino’s «Reservoir Dogs» with the ruthless spirit of 1970s B-movies, in which audiences hoped for a few minutes of what «Free Fire» sustains for the better part of 90 minutes».

Vi lever jo for irreverent cheekiness og ruthless spirit, så dette blir bra.

Dørene åpner 19:00 og det er som vanlig førstemann til mølla. 18 i døra!

Free Fire

Free Fire