Free Fire

Se gratisvisning av Ben Wheatleys skyte-bonanza «Free Fire» på Rockefeller

NATT&DAG inviterer i samarbeid med Selmer Media til førpremiere på Ben Wheatleys skyte-bonanza Free Fire, hvor to kriminelle gjenger møtes i et forlatt lagerhus i Boston i 1978 for å kjøpe våpen, og det – naturlig nok – oppstår forviklinger og skuddvekslinger i et spill for å overleve. Variety mener Free Fire «...[c]rosses the irreverent cheekiness of Quentin Tarantino's «Reservoir Dogs» with the ruthless spirit of 1970s B-movies, in which audiences hoped for a few minutes of what «Free Fire» sustains for the better part of 90 minutes». Vi lever jo for irreverent cheekiness og ruthless spirit, så dette blir bra. Dørene […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.