BILDESERIE: Trist topografi :(

Det finnes mange deprimerende steder i verden. Carl Berner T-banestasjon. Egon Byporten. Auschwitz. Som om ikke det var nok finnes også Useless Island, Hopeless Way, Disappointment Mountain og Depressed Lake. Den australske kunstneren Damien Rudd har samlet alle disse tristeste navnene på steder, elver, øyer, gater og andre ting han kommer over på Google Maps. «««God»»» tur! LES OGSÅ: IG-konto dokumenterer stilarten «kommune» Les også: Alle utfordringer du kan støte på som en connoisseur av koffein Se mer på @sadtopographies på Instagram.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X