Hva er meningen med «The Rules for Everything»?

«This is the world. The world is full of many things. People. And animals. And buildings. And nature. And crazy bananas,» sier Storm, ti år, som holder fortellingen sammen. Og mens vi hører den poetiske barnestemmen til Tindra Hillestad Pack, ser vi folk og bygninger og natur, og det er stille akkurat slik det er i en lummer sommerby før uværet kommer. Dette er bra. Dette er det beste. Barnets meditasjon over alle ting og mekanismer og kaoset som er nødt til å lure i buskene. Eller? Jo. En dag spør faren moren om ikke elskerinnen hans kan flytte inn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X