Podcast om rus

Smart drugs: Podcast om rus inngår samarbeid med NATT&DAG

Siden 2014 har Podcast om Rus diskutert høyaktuelle (no pun osv) temaer innenfor samtidens ruskultur. Programlederne Bøffert Fusk og Per Ståle Honning (pseudonym, åpenbart, men NATT&DAG kjenner identitetene deres) har geleidet lytterne gjennom temasendinger om alt fra rusmyter til koffeinrus, og NATT&DAG skal forhåpentligvis bidra til at Norges eneste rus-infotainment blir tilgjengelig for flere. LES OGSÅ: Leder for «rusfeltets samarbeidsorgan» er Årets verste stemme Selv om man nødig skal la Dagbladet avgjøre hva som er GODT eller DÅRLIG her i verden, er det verdt å nevne at POR kom med på den tidligere kulturavisens liste over beste podcasts allerede i 2015, så […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X