Podcast om rus

Smart drugs: Podcast om rus inngår samarbeid med NATT&DAG

Siden 2014 har Podcast om Rus diskutert høyaktuelle (no pun osv) temaer innenfor samtidens ruskultur. Programlederne Bøffert Fusk og Per Ståle Honning (pseudonym, åpenbart, men NATT&DAG kjenner identitetene deres) har geleidet lytterne gjennom temasendinger om alt fra rusmyter til koffeinrus, og NATT&DAG skal forhåpentligvis bidra til at Norges eneste rus-infotainment blir tilgjengelig for flere. LES OGSÅ: Leder for «rusfeltets samarbeidsorgan» er Årets verste stemme Selv om man nødig skal la Dagbladet avgjøre hva som er GODT eller DÅRLIG her i verden, er det verdt å nevne at POR kom med på den tidligere kulturavisens liste over beste podcasts allerede i 2015, så […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.