Smart drugs: Podcast om rus inngår samarbeid med NATT&DAG

… Men hva er Podcast om rus og hvorfor burde du høre på det?

b
a

Siden 2014 har Podcast om Rus diskutert høyaktuelle (no pun osv) temaer innenfor samtidens ruskultur. Programlederne Bøffert Fusk og Per Ståle Honning (pseudonym, åpenbart, men NATT&DAG kjenner identitetene deres) har geleidet lytterne gjennom temasendinger om alt fra rusmyter til koffeinrus, og NATT&DAG skal forhåpentligvis bidra til at Norges eneste rus-infotainment blir tilgjengelig for flere.

LES OGSÅ: Leder for «rusfeltets samarbeidsorgan» er Årets verste stemme

Selv om man nødig skal la Dagbladet avgjøre hva som er GODT eller DÅRLIG her i verden, er det verdt å nevne at POR kom med på den tidligere kulturavisens liste over beste podcasts allerede i 2015, så om du ennå ikke har hørt det kan du jo bare tenke deg hvor bra det er nå.

Forrige episode tok for seg smart drugs, og er dermed et fint sted å starte et samarbeid forhåpentligvis gjør N&D, POR og deg litt smartere i lengden.

Hør, og få svar på alle dine spørsmål om smart drugs samt info om HVA Podcast om rus er og hvorfor du burde høre på det.

Podcast om rus