i cloni

I CLONI​ er en reise inn i et forførende vakkert univers

Årets beste scenekunst 2016:

Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016

Lisa Lie / PONR
I CLONI

I Cloni er en fantastisk fantasifull fortsettelse av en reise som begynte med forestillngen Blue Motel. Lisa Lie og PONR drar på tokt enda lenger inn i det forførende vakre, hysterisk morsomme og fryktinngytende universet. Denne etappen var minst like morsom, smart og forunderlig som den foregående.

aretsbestecover
Les om alle de nominerte til Årets beste i Årets beste-utgaven, ute nå!

Lies assosiative tekster og refleksjoner er ettertenksomme og dype, men har en herlig uaffektert særhet ved seg. Dette rare, underfundige gjør det hele til en bemerkelsesverdig forestilling. ICloni er scenekunst som på en helt egen måte belyser og konfronterer vanskelige spørsmål og mørklagte tema, og den fantasifulle og lekne behandlingen av tema som ensomhet, død og hvor uendelig kjipt og utmattende det kan være å lete etter meningen med livet, er vel verdt en nominasjon.

Stem på din favoritt til Årets beste scenekunst her!

X