ÅRETS VERSTE: Jan Erik Bresil later som om han representerer Politiet

Årets verste stemme 2016: Jan Erik Bresil Nettavisen Facebook Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Jan Erik Bresil er kanskje best kjent fra NRK-dokumentaren Politi og røver, der han i sivil «leker katt og mus med hasj-selgende ungdommer», som det heter på NRKs nett-TV-sider. Som frontfigur for eks-justisminister Anundsens nye skolekampanje mot hasjrøyking, fremmer han også skremmende og sensasjonelle påstander om risikoen ved cannabisbruk til nok en generasjon VGS-ungdom. Det er påfallende at det ikke er helse- og sosialarbeidere som tar seg av slike oppgaver, men heller politifolk og justispolitikere. I tillegg fikk han oppmerksomhet i mai, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.