Nettavisen

ÅRETS VERSTE: Nettavisen er Norges desidert verste riksavis

Denne artikkelen ble publisert i forbindelse med NATT&DAG-prisen 2016. Avstemningen er nå avsluttet. At Nettavisen har fått 300.000 kroner av Fritt Ord til å lage nyheter på polsk og arabisk må være det dårligste integreringstiltaket siden kontantstøtten og Migrapolis! Neeeida. Det er selvfølgelig mye verre. «Zaskoczyć Cię rodzaj stek i oral dzień!» Det er en fremtidig polsk Nettavisen-overskrift og betyr «Slik overrasker du typen på biff- og blowjobdagen!» Eller hva med «الأسبوع عشوائي في منطقة أوسلو: من المتهمين الخمسة والثلاثين لديها ثمانية أسماء فقط النرويجية أو الشمال», en arabisk Google Translate-oversettelse av den faktiske overskriften «Tilfeldig uke i Oslo tingrett: […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.