Nettavisen

ÅRETS VERSTE: Nettavisen er Norges desidert verste riksavis

Denne artikkelen ble publisert i forbindelse med NATT&DAG-prisen 2016. Avstemningen er nå avsluttet. At Nettavisen har fått 300.000 kroner av Fritt Ord til å lage nyheter på polsk og arabisk må være det dårligste integreringstiltaket siden kontantstøtten og Migrapolis! Neeeida. Det er selvfølgelig mye verre. «Zaskoczyć Cię rodzaj stek i oral dzień!» Det er en fremtidig polsk Nettavisen-overskrift og betyr «Slik overrasker du typen på biff- og blowjobdagen!» Eller hva med «الأسبوع عشوائي في منطقة أوسلو: من المتهمين الخمسة والثلاثين لديها ثمانية أسماء فقط النرويجية أو الشمال», en arabisk Google Translate-oversettelse av den faktiske overskriften «Tilfeldig uke i Oslo tingrett: […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X