Rolness

ÅRETS VERSTE: Dette skulle vi ønske ikke skjedde i 2016

Kronikker som starter med «Kjære …» Fjorårets mest irriterende kronikktrend (grøss). Denne ekstremt patetiske hersketeknikken har vært i bruk lenge, men etter at Espen Egil Hansen adresserte «Mark» på dette viset, tok det helt av, og i løpet av én dag, onsdag 21. september, fant vi sju – SJU! – kronikker som startet med «Kjære… ». Kjære vene! SKAM-dekningen Fra voksenmedias oppdagelse av serien i kjølvannet av første sesong, til Senkveld-parodien «SKAM – 25 år etter», der vi er nå, via utallige kronikker og tendenssaker, fra nasjonal moralsk fordømmelse av William til «Skamtinget: Her er politikerne i Skam». Da det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.