studio enogførti

ÅRETS BESTE UTESTED: Hvil i fred, Studio Enogførti

Årets beste utested 2016: Paul’s Boutique Bar Lardo Studio Enogførti Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 Studio Enogførti Bjølsen / døden Også kjent, i seene tekstmeldinger, som «rave på Bjølsen». I sommer begynte kunstkollektivet Studio Enogførti å arrangere fester langt utenfor skjenkeringen, i gamle industrilokaler på Bjølsen. Fra første gang vi listet oss inn i bakgården, opp en trapp og ned en trapp, til baren med billig øl og energidrikk (hva mer kan man egentlig ønske seg?) og timesvis med dansing, var vi frelst. Som en venn av redaksjonen så presist formulerte det: «I fare for […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X