«Humornieu» er friskt pust i norsk humor

Årets TV 2016: P3Dokumentar Trygdekontoret Humornieu Her er ALLE de nominerte til NATT&DAGs Årets beste 2016 I 2015 bestemte Morten Ramm, legendarisk catchphrase-generator og stuntreporter for «Manshow» og «Torsdag Kveld Fra Nydalen», for å opprette en nettside sammen med Bjørn Asgeirsson. Nettsiden med det frankofile navnet Humornieu ble raskt etablert som en portal for alternativ humor og et springbrett for en del ferske oppkomlinger i norsk humor. Likevel, at navn som Erlend Mørch, Martin Marki, Mette Alstad, Vegar Tryggeseid og tidligere nevnte Bjørn Asgeirsson har blitt enda mer kjent for enda flere skyldes «Humornieus» steg inn i TV-verdenen. I en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X