Snow Boyz: – God jul til alle sammen!

Vi tok en førjulsprat med gutta bak den største norske hiphop-hiten på mange, mange vintre, og snakket om snø, Donald Trump, fengsel og julegaver. Og mer! Hvis du ikke får julestemning av dette intervjuet, kan vi bare ikke hjelpe deg. <3 Hør de beste nye låtene i spillelisten vår: Se også: Ken Ring er ikke så tøff som han ser ut som

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X