Mats Dawg er all about klining og kiling – og disse fem låtene

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. I dag: Mats Dawg Aktualitetsknagg? Spiller på Blå i kveld. Er bra. Mats Dawg har lenge vært en av de beste rapperne i det vi kan kalle post-bergensbølgen i norsk hiphop, men har tatt det hele til et nytt nivå denne høsten med «Sensasjonell» og «En vei», produsert av NATT&DAG-favorittene Makko Makeba og Fader Danne Mane. Les også: Velkommen til Horten: Møt Larsiveli, Kong Makko Makeba og Fader Danne Mane I kveld arrangerer han festkveld på Blå, med NATT&DAG-favoritt King Skurk One og DJ Girson. Det blir […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.