Mats Dawg er all about klining og kiling – og disse fem låtene

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på. I dag: Mats Dawg Aktualitetsknagg? Spiller på Blå i kveld. Er bra. Mats Dawg har lenge vært en av de beste rapperne i det vi kan kalle post-bergensbølgen i norsk hiphop, men har tatt det hele til et nytt nivå denne høsten med «Sensasjonell» og «En vei», produsert av NATT&DAG-favorittene Makko Makeba og Fader Danne Mane. Les også: Velkommen til Horten: Møt Larsiveli, Kong Makko Makeba og Fader Danne Mane I kveld arrangerer han festkveld på Blå, med NATT&DAG-favoritt King Skurk One og DJ Girson. Det blir […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X