Mats Dawg er all about klining og kiling – og disse fem låtene

– Første gangen jeg hørte denne var det nære på at noen tåreaktige ting piplet ut av øynene.

b
a

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

I dag: Mats Dawg
Aktualitetsknagg? Spiller på Blå i kveld. Er bra.
Mats Dawg har lenge vært en av de beste rapperne i det vi kan kalle post-bergensbølgen i norsk hiphop, men har tatt det hele til et nytt nivå denne høsten med «Sensasjonell» og «En vei», produsert av NATT&DAG-favorittene Makko Makeba og Fader Danne Mane.

Les også: Velkommen til Horten: Møt Larsiveli, Kong Makko Makeba og Fader Danne Mane

I kveld arrangerer han festkveld på Blå, med NATT&DAG-favoritt King Skurk One og DJ Girson. Det blir sannsynligvis en av julens beste kvelder, og vi oppfordrer deg OFFISIELT til å ta turen. Varm opp med disse fem låtene, som Mats Dawg har valgt ut til oss:

Angelo Reira – Assist

– Blir ikke lei av denne her. Angelo er den mest trutheste uglen, for de av dere som er opptatt av sånt, og topp 1 delivery boy. Håper på mere mat snart.

NATT&DAGs spilleliste med den beste musikken akkurat nå!

Mouse on Tha Track – Since Birth
– Hva skjer med at det er ingen avspillinger på denne skiva? Dumme, dumme mennesker. Veldig bra enmannsorkester han Mouse. Blir glad og vil dra til Louisiana.

Store P – Vi esje herfra

– Første gangen jeg hørte denne var det nære på at noen tåreaktige ting piplet ut av øynene. Skal vi synge litt om LIVETS OPPRINNELSE? Ellers var videoen den den mest loco tingen jeg hadde filmet noen sinne ..i sånn tre uker. Så toppet vi den vel ganske greit.. De prøver å stenge oss ned, men Numma 1 er på saken!

Myra – Hold an

Tipper unge Stephanie Curry brekker ankler og knuser hjerter på en god gjeng med smartinger nå om dagen. Barz, stemme, stil, game, check check check check.

D.R.A.M. & Erykah Badu – WiFi
Liker jo sef Broccoli veldig godt, men Badu er den kuleste i verden, og den EP’en deres må jo bli 100% klining og kiling – noe jeg er veldig about.