Årets beste 2016: Stem her!

Her kan du stemme på Årets beste (og verste) 2016.  ...og de nominerte er: Årets stemme: Sturla Haugsgjerd Mímir Kristjánsson Sister-hood.com   Årets verste stemme (Listhaug-prisen): Nettavisen Jan Erik Bresil (Norsk narkotikapolitiforening) Facebook Årets musikkutgivelse: Vilde Tuv – D'meg The Switch – The Switch Album Emile the Duke – Aasen tar helg   Årets film: Burn the Place You Hide (Regi: Richard Knights)  Barneraneren (Regi: Jon Haukeland) Sensommer (Regi: Henrik Martin Dahlsbakken)   Årets TV: P3 Dokumentar Humornieu Trygdekontoret   Årets bok: Narkoatlas – Lars Sandås Dammyr – Victoria Kielland  Jeg, Unica – Kirstine Reffstrup    Årets utested: Bar Lardo Studio Enogførti/Rave på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.