Årets beste 2016: Stem her!

Her kan du stemme på Årets beste (og verste) 2016.  ...og de nominerte er: Årets stemme: Sturla Haugsgjerd Mímir Kristjánsson Sister-hood.com   Årets verste stemme (Listhaug-prisen): Nettavisen Jan Erik Bresil (Norsk narkotikapolitiforening) Facebook Årets musikkutgivelse: Vilde Tuv – D'meg The Switch – The Switch Album Emile the Duke – Aasen tar helg   Årets film: Burn the Place You Hide (Regi: Richard Knights)  Barneraneren (Regi: Jon Haukeland) Sensommer (Regi: Henrik Martin Dahlsbakken)   Årets TV: P3 Dokumentar Humornieu Trygdekontoret   Årets bok: Narkoatlas – Lars Sandås Dammyr – Victoria Kielland  Jeg, Unica – Kirstine Reffstrup    Årets utested: Bar Lardo Studio Enogførti/Rave på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X