Faksimile: Aftenposten

13 øyeblikk fra Aftenpostens sinnssvake 2017-videoer

Eksperter over hele verden fikk seg et par kraftige right hooks midt i fleisen minst et par ganger i år. Dette hindrer selvfølgelig ikke en gjeng mer eller mindre tilfeldige Aftenposten-journalister i å sette seg godt til rette foran krystallkula med den største selvfølgelighet. Blanke øyne, tankefulle blikk, varme smil, visjon, vitalitet! Disse klippene som ligger og lurer på Aftenpostens Youtube-kanal, men som antagelig skal rulles ut på Facebook i løpet av jula, ligner mer på rekrutteringsvideoer til en høyskole enn på noe et seriøst mediehus ville produsert. Dersom I Fucking Love Science hadde hatt en media-ekvivalent hadde dette vært innholdet. Vi vet at […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.