Faksimile: Aftenposten

13 øyeblikk fra Aftenpostens sinnssvake 2017-videoer

Eksperter over hele verden fikk seg et par kraftige right hooks midt i fleisen minst et par ganger i år. Dette hindrer selvfølgelig ikke en gjeng mer eller mindre tilfeldige Aftenposten-journalister i å sette seg godt til rette foran krystallkula med den største selvfølgelighet. Blanke øyne, tankefulle blikk, varme smil, visjon, vitalitet! Disse klippene som ligger og lurer på Aftenpostens Youtube-kanal, men som antagelig skal rulles ut på Facebook i løpet av jula, ligner mer på rekrutteringsvideoer til en høyskole enn på noe et seriøst mediehus ville produsert. Dersom I Fucking Love Science hadde hatt en media-ekvivalent hadde dette vært innholdet. Vi vet at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X