julebord

De 10 dårligste tipsene til julebordet fra norske aviser, bloggere og nettmagasiner

Snø, svidd snittet grisehud, Facebook-delinger av en fem år gammel artikkel om at muslimer ikke liker nisseluer og ikke minst JULEBORD! Desember er her. Med god hjelp av våre venner overhead og Modafinil har vår researchavdeling jobbet seg igjennom hele den norske mediehistorien for å gi deg norske aviser og nettmagasiner sine aller, aller dårligste tips til julebordssesongen. 10. Penis til forrett Fun fact: Det er ikke bly i blyanter, så du kan trygt spise de til forrett.   9. Flørt med samtlige kjønn TO kjønn? Jævla cis-julebord.   8. Rock og ribbe Gardermoen åpner! Tre gull til Dæhli! Flerfrekvent fugledans! I 1998 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X