Paskalev

Mikhael Paskalev: – En syv og et halvt minutts kortfilm om å forene seg med Døden ved å uttrykke seg selv, virket som det eneste rette

Mikhael Paskalevs «Witness» var på N&Ds best akkurat nå-liste allerede i midten av oktober, og nå kommer videoen, som Paskalev omtaler som «en siste dans med kvartlivskrisa». – Jeg opplevde selv at jeg satt fast i en uendelig syklus av store aspirasjoner møtt med en frykt for å aldri kunne leve opp til de. En passiv tilværelse. Så å lage en syv og et halvt minutts kortfilm om å forene seg med Døden ved å uttrykke seg selv, virket som det eneste rette trass i all fornuft, sier Paskalev, som selv har regissert og klippet videoen. Store aspirasjoner der også, altså. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X