Paskalev

Mikhael Paskalev: – En syv og et halvt minutts kortfilm om å forene seg med Døden ved å uttrykke seg selv, virket som det eneste rette

Mikhael Paskalevs «Witness» var på N&Ds best akkurat nå-liste allerede i midten av oktober, og nå kommer videoen, som Paskalev omtaler som «en siste dans med kvartlivskrisa». – Jeg opplevde selv at jeg satt fast i en uendelig syklus av store aspirasjoner møtt med en frykt for å aldri kunne leve opp til de. En passiv tilværelse. Så å lage en syv og et halvt minutts kortfilm om å forene seg med Døden ved å uttrykke seg selv, virket som det eneste rette trass i all fornuft, sier Paskalev, som selv har regissert og klippet videoen. Store aspirasjoner der også, altså. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.