Carly Rae Jepsen er popens største basic bitch

CARLY REA JEPSEN synger om kjærlighet, alltid. For hva annet er det egentlig å synge om? Det har blitt sunget og synges om andre ting, men tenk deg om, hvor mange av favorittsangene dine handler om noe annet enn kjærlighet? Svaret er sannsynligvis: Ikke så mange. I fjor kom Emotion som ingen kjøpte og ganske få hørte på. Men de få var alle musikkanmeldere og kritikere, så derfor ble albumet litt kjent likevel. Og det var jo fortjent, albumet er fantastisk. Carly Rae Jepsen lager sånn pop som du tenker at all popmusikk høres ut som, men som ganske få […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X