«Westworld»-recap, episode 1: «The Original»

«Have you ever questioned the nature of your reality?» Slik åpner piloten til HBOs nye flaggskipserie Westworld. Og for en åpning! Med en sakte kjøring inn mot det livløse ansiktet til Dolores Abernathy (Evan Rachel Wood) slenges vi inn i science fiction-universet J.J. Abrams og Jonathan Nolan har skapt, basert på Michael Crichtons film med samme navn fra 1973. Les også: Anmeldelse: Er HBOs nye sci-fi/western-serie «Westworld» ditt nye Game of Thrones? Den første episoden – som heter «The Original» – bruker mye av spilletiden på å etablere flesteparten av de sentrale karakterene, forholdene dem imellom, og på å få plottet i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.