Sister-hood.com er nøyaktig det vi trenger, alle sammen

Den norske filmskaperen og aktivisten Deeyah Khan står bak magasinet som ble lansert i mai. Nå er magasinet allerede plukket opp av flere internasjonale medier, og har fått seg et samarbeid med selveste Queen Bey. Nettmagasinet inviterer kvinner med muslimsk opprinnelse fra hele verden til å bidra i debatt for en mer fredfull, rettferdig og likestilt verden, uavhengig av deres nåværende religiøse tilknytning, etnistitet, alder eller seksualitet. Khan skriver på sister-hood.com at formålet med magasinet er å gi muslimske kvinner en stemme i tematikker som angår dem mest, der media ofte fremstiller dem som ofre. Selv som deltakende debattanter hylles ofte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.