Sister-hood.com er nøyaktig det vi trenger, alle sammen

Den norske filmskaperen og aktivisten Deeyah Khan står bak magasinet som ble lansert i mai. Nå er magasinet allerede plukket opp av flere internasjonale medier, og har fått seg et samarbeid med selveste Queen Bey. Nettmagasinet inviterer kvinner med muslimsk opprinnelse fra hele verden til å bidra i debatt for en mer fredfull, rettferdig og likestilt verden, uavhengig av deres nåværende religiøse tilknytning, etnistitet, alder eller seksualitet. Khan skriver på sister-hood.com at formålet med magasinet er å gi muslimske kvinner en stemme i tematikker som angår dem mest, der media ofte fremstiller dem som ofre. Selv som deltakende debattanter hylles ofte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X