Foto: Rebekka Salzmann

Rapport fra frontlinjen av Anders Anundsens krig 
mot cannabis​

De bakerste radene av auditoriet på Stovner videregående skole er i ferd med å fylles opp av trøtte førsteklassinger. De voksne er allerede på plass foran i lokalet: Politibetjenter i uniform, politifolk i sivil, politikere fra justisdepartementet, lærere, assistentlærere. En «bruker» som skal fortelle sin historie? Nei, det er visst bare en kul vikar. Langs den ene siden av rommet står og sitter pressefolk. Både TV2 og NRK er på plass med digre kameraer og tilhørende reportere. På første rad sitter justisminister Anders Anundsen. Rektor inntar podiet og eyeballer elevene til stillhet på klassisk lærervis. Arrangementet «Nasjonal markering for en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.