Kappekoff følger opp millionstreamede «All day long» og plukker favorittlåter

Endelig noen i norsk musikkflora som står opp for låttitler med sensuelle antydninger i paranteser.

b
a

Kappekoff (disco-pop-duoen Magnus Falkenberg og Rasmus Thallaug)  følger opp millionstreamede «All day long» med «How low can you go (when we’re together naked)» på Oslo Records, og er helt sikkert hypp på at du skal høre mest mulig på dén resten av uka, men de har også – uselvisk og nestekjærlig – noen andre forslag til låter du kan fylle oktobers nest siste uke med.

Taylor Mcferrin –Already There

Magnus: Sønnen til Bobby Mcferrin har et dritdigg elektronisk prosjekt, med musikere som Thundercat, Robert Glasper og Nai Palm (Hiatus Kaiyote) med på laget!

Pomo – So Fine

Magnus: Altså, hvordan har vi ikke hørt denne artisten før i det siste! Digge låter, med et lydbildet som treffer oss i Kappekoff!

Justice – Safe and Sound

Magnus: Vi elsker når vi finner andre elektronika-artister som også bruker blant annet slap-bass som en del av uttrykket sitt, og vi har lenge hatt en kjærlighet for Justice sitt råe uttrykk!

Raleigh Ritchie – Bloodsport ´15

Rasmus: Denne er sterk i uttrykket. Mørk UK vokal med budskapet om at kjærlighet er en “bloodsport”(heheh). Fun fact: Raleigh spiller også som karakteren “Grey Worm” i Game of Thrones.

 Lido – Murder

Rasmus: Digger bare musikken hans. Nuff said. Men kan legge til at sounden i Murder kan minne om komponist Steve Reich som lager repetetiv klassisk musikk.

Kappekoff